Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata (2-2) amb el Ciutat de Granollers

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda a casa (2-2) amb el Ciutat de Granollers. El partit ha estat molt disputat i els dos porters han estat molt encertats, sobretot a la segona part. En el tram final del partit, els llagostencs han estat molt a prop de marcar el gol de la victòria, però s’han hagut de conformar amb un empat.

El conjunt llagostenc afrontava el partit amb baixes i s’ha reforçat amb dos jugadors del juvenil, Marc Navajas i Edgar. Al minut 4, el FS Unión Llagostense ha inaugurat el marcador amb un gol d’Álex Pérez, després d’una recuperació de Carlos. El 2 a 0 ha arribat un minut després i l’ha fet Marc Navajas, que ha culminat amb èxit una gran acció de contracop dels locals.

Al minut 6, els de Granollers han enviat una pilota al travesser i, al minut 9, han retallat les diferències. Al minut 15, Marc Navajas ha evitat l’empat sota pals. Els visitants han fet el 2 a 2 al minut 17.

Durant la segona part, els dos porters han estat molt encertats. Al minut 10, Álex Pérez ha fet un gran xut, que s’ha estavellat contra el pal. En el darrer minut, Edgar ha xutat contra el travesser i un llançament de Marc Navajas ha sortit una mica creuat.

La propera jornada, els llagostencs aniran a la pista del Betània Patmos de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies