Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa algunes millores en la senyalització viària

L’Ajuntament de la Llagosta fa a partir d’avui tot un seguit d’actuacions a la via pública per millorar la senyalització viària. El Consistori repintarà alguns passos de vianants, crearà noves places per a motocicletes i millorarà la senyalització horitzontal en algun carrer.

Els passos de vianants que es repintaran estan situats als carrers de Vic, de Barcelona, de Girona i de l’Estació (a l’alçada de l’Ajuntament). Al Polígon industrial es millorarà la senyalització horitzontal dels stops que hi ha als carrers de Barcelona i de Ferran per incorporar-se al carrer de Vic.

A més, aquesta actuació també preveu crear noves zones d’aparcament per a motos als carrers de Brutau, a l’alçada del carrer de Sant Josep, i al carrer del Progrés abans d’arribar a Primer de Maig.

L’empresa encarregada d’executar aquests treballs és Tràfic i Serveis i el pressupost és de 2.353,81 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies