Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Cervera – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el quart lloc de la Segona Divisió espanyola amb 32 punts i està a vuit punts del líder, el Palau. Aquest cap de setmana, l’equip de la nostra localitat visitarà la pista del Cervera, que és quart per la cua amb onze punts.

FS Unión Llagostense A – Granollers
El Fútbol Sala Unión Llagostense A ocupa el novè lloc de la Nacional Catalana amb 20 punts. Els llagostencs reprenen la competició a casa després d’una setmana sense competir i rebran el Granollers, que és el quart classificat amb 28 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense B – Alcalà Prat
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’onzè lloc de la Primera Nacional amb 12 punts, rebrà demà dissabte l’Alcalà Prat, que és setè amb 22 punts. El compromís tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
HC Vallag – Vilanova
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el Vilanova, que és el sisè classificat amb 21 punts. El partit tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.30 h.

Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa la setena posició al grup B de la Tercera Catalana amb 22 punts i està en zona de promoció d’ascens. El proper partit de l’equip de la nostra localitat serà a la pista del Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B, que ocupa el quart lloc per la cua amb 12 punts.

Joventut Handbol femení – Torró d’Agramunt
El sènior femení del Joventut Handbol és cuer sense punts del grup A de la Copa Federació i el proper partit serà contra el Torró d’Agramunt, penúltim i també sense punts. El partit tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo demà dissabte a les 20.45 h.

FUTBOL
Lliçà d’Amunt – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa la novena posició al grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts. La propera jornada, visitarà el Lliçà d’Amunt, que és penúltim amb només cinc punts.

Atlético Colomense – CD Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias és segon classificat del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 54 punts, empatat amb el primer, la Mataronesa. El conjunt de la nostra localitat visitarà el cap de setmana el camp de l’Atlético Colomense, que és antepenúltim amb 17 punts.

KARATE
Copa Catalana Boxkarate
L’Escola Okinawa Team participarà amb sis membres a la tercera edició de la Copa Catalana Boxkarate 2018, que tindrà lloc diumenge a Tiana a partir de les 10.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies