Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

La 9a Trobada Gegantera de la Llagosta tindrà lloc diumenge

Foto: Jordi Abarca.

Diumenge, se celebrarà la 9a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat. L’acte comptarà amb una desena de colles convidades i tindrà una vessant solidària. La Trobada Gegantera serà la primera activitat del programa de les festes de Sant Josep.

La plantada de gegants, gegantes i capgrossos començarà a les 9.30 h i es farà al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 11.15 h, hi haurà una sessió d’escalfament oberta a tothom. Tot seguit, començarà la passejada gegantera, que recorrerà els carrers de la Llagosta fins arribar a la plaça d’Antoni Baqué. La Picada de Gegants i el final de festa tindran lloc a partir de les 13 h a la mateixa plaça.

Les colles que visitaran diumenge la Llagosta seran les d’Argelers-sur-Mer (França), el Masnou, la Garriga, Manlleu, Montornès del Vallès, Pallejà, Parets del Vallès, Poble Sec (Barcelona), Ripoll i Sant Andreu de Llavaneres.

Durant la Trobada, a l’inici a la plantada de gegants i al final a la plaça d’Antoni Baqué, es recolliran esmorzars i berenars per als nens i nenes de la Llagosta: cereals, cacau en pols, galetes, batuts, sucs, etc. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Rems. Diumenge, també es portarà a terme el Concurs d’Instagram #lallagostaesgegant18, amb tres grans premis. Les bases estan publicades al Facebook i a l’Instagram de la Colla Gegantera (@GegantsLlagosta).

En cas de pluja, l’acte es traslladarà al Complex Esportiu Municipal El Turó. La 9a Trobada Gegantera de la Llagosta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, el Foto-Club la Llagosta, Les Llagostes de l’Avern i l’Associació Rems. La imatge del cartell de la Trobada és obra de Jordi Abarca i va ser escollida al Concurs fotogràfic de Festa Major 2017.

Publicitat

Publicitat

Més notícies