Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta dona suport a la vaga convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta ha acordat donar suport a la vaga de dues hores convocada per a demà pels sindicats UGT i CCOO. Les seccions sindicals d’UGT i CCOO a l’Ajuntament de la Llagosta van presentar una instància al registre municipal en la qual s’instava al Consistori llagostenc a mostrar el seu suport a la vaga i a aprovar una moció conjunta sobre els motius d’aquesta aturada laboral. La darrera Junta de Govern Local, celebrada dijous passat, va aprovar donar suport a la proposta dels sindicats.

La vaga de demà té, entre d’altres, l’objectiu de posar en un lloc prioritari de l’agenda política i social la lluita per la igualtat real de drets i oportunitats entre dones i homes, especialment les polítiques contra la violència masclista, la discriminació laboral d’accés al mercat laboral, de promoció i bretxa salarial de gènere; donar valor al treball domèstic no remunerat i menyspreat pel sistema econòmic i visibilitzar la manca de coresponsabilitat real a les tasques de cura de les persones dependents i de la família en general.

Diverses entitats feministes, partits polítics i centrals sindicals donen suport a la vaga internacional feminista de demà. Alguns sindicats han convocat una aturada de 24 hores.

L’Ajuntament se suma també a la concentració prevista demà a les dotze del migdia a les places i portes dels consistoris. La concentració a la Llagosta serà a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies