Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El Joventut Handbol masculí guanya l’Esplugues C i es manté en promoció d’ascens

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar dissabte el cinquè partit dels darrers set disputats -amb una ratxa de cinc victòries, un empat i una derrota-. L’equip de Marc Puig va imposar-se contra l’Esplugues C per 33 a 31. Els llagostencs ocupen la setena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 22 punts i estan en zona de promoció d’ascens.

El proper partit de l’equip de la nostra localitat serà a la pista del Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B, que ocupa el quart lloc per la cua amb 12 punts i ve de guanyar el cuer, el Montgrí, per 28 a 32.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la segona derrota al grup A de la Copa Federació. Les llagostenques van perdre a la pista del Montbui per 23 a 11. L’equip d’Enric de Pablo és cuer sense punts i el proper partit serà contra el Torró d’Agramunt, penúltim i també sense punts. El partit tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo dissabte a les 20.45 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies