El CD la Concòrdia es classifica per als vuitens de final de la Copa Catalunya

0
48

El CD la Concòrdia s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa de Catalunya de futbol sala. L’equip de Javier Ruiz va imposar-se ahir dimarts a la pista del CN Caldes per 1 a 2. Els dos gols de l’equip de la nostra localitat van ser de Marta Villagrasa.

El duel de Copa, que es jugava en una eliminatòria a partit únic, va ser complicat amb un Caldes molt competitiu. Al minut 2, les locals van establir l’1 a 0, però, poc abans del descans, la Concòrdia va empatar. El gol de la victòria llagostenca va arribar a l’últim sospir de la segona part, que classificava a l’equip de la nostra localitat per als vuitens de final.

El proper partit de les llagostenques, corresponent a la lliga, serà aquest cap de setmana a la pista del Cervera.

Publicitat