Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia es classifica per als vuitens de final de la Copa Catalunya

El CD la Concòrdia s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa de Catalunya de futbol sala. L’equip de Javier Ruiz va imposar-se ahir dimarts a la pista del CN Caldes per 1 a 2. Els dos gols de l’equip de la nostra localitat van ser de Marta Villagrasa.

El duel de Copa, que es jugava en una eliminatòria a partit únic, va ser complicat amb un Caldes molt competitiu. Al minut 2, les locals van establir l’1 a 0, però, poc abans del descans, la Concòrdia va empatar. El gol de la victòria llagostenca va arribar a l’últim sospir de la segona part, que classificava a l’equip de la nostra localitat per als vuitens de final.

El proper partit de les llagostenques, corresponent a la lliga, serà aquest cap de setmana a la pista del Cervera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies