Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una mostra d’ensenyaments postobligatoris

El Servei d’Informació Juvenil (SIJ), ubicat a la planta baixa Can Pelegrí, acollirà del 5 a 8 de març l’exposició Fira Guia’t, una mostra d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors dirigida especialment a alumnes de quart d’ESO. L’horari de visita serà de les 17 a les 19 hores i dimecres també de les 10 a les 13 hores. L’exposició és organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i la Diputació de Barcelona. Durant quatre dies, els visitants de l’exposició Fira Guia´t podran fer consultes puntuals i parlar amb l’informador del SIJ, que orientarà als joves, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu o professional més adequat a cada persona.

Tot i que la mostra s’adreça especialment als alumnes de quart d’ESO, està oberta a totes aquelles persones interessades a seguir o complementar la seva trajectòria formativa.

La Fira Guia’t és un projecte sorgit de la voluntat de la Xarxa Transició Educació Treball que coordina el Consell Comarcal del Vallès Oriental i està formada pels ajuntaments de Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, Granollers, la Garriga, la Roca del Vallès, La Llagosta, les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Maria de Palautordera; les entitats supramunicipals Mancomunitat de la Vall del Tenes i el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els agents socials del Vallès Oriental, Comissions Obreres i la Unió General de Treballadors i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies