Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Concòrdia goleja (6-2) l’AECS de l’Hospitalet

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 6 a 2 l’AECS de l’Hospitalet. Les llagostenques han estat superiors a les seves rivals i s’han retrobat amb el triomf després de patir la jornada passada la primera derrota de la temporada.

Els primers minuts han estat igualats. La Concòrdia ha portat el pes de partit, mentre que les visitants intentaven sorprendre al contracop. Al minut 9, Sonia Blanco ha fet el primer gol amb un gran xut que ha entrat per l’escaire. Clàudia, portera local, ha evitat l’empat després amb dues bones intervencions. A falta de 30 segons per al descans, Sonia Blanco ha fet una gran jugada personal i ha aconseguit el 2 a 0. Tot just abans d’acabar la primera part, Alba ha marcat el 3 a 0.

La segona part ha començat amb dues bones ocasions de Domi i un xut al travesser de Sonia Blanco. Domi ha fet el 4 a 0 al minut 5 i el 5 a 0, al 6. Després, Sònia Ancosta ha xutat contra el pal.

L’AECS ha reaccionat i ha reduït les diferències amb dos gols i Sonia Blanco ha establert el 6 a 2 definitiu al minut 19. La propera jornada, el conjunt llagostenc jugarà a la pista del Cervera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies