Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El vent d’aquesta matinada ha provocat la caiguda de dos arbres

 

El vent d’aquesta matinada ha tingut alguna afectació a la Llagosta. Concretament, la ventada ha tirat dos arbres al terra, un al Parc Popular i un a la placeta situada al carrer del Progrés. El vent també ha fet caure algunes branques en l’arbrat del Parc Popular i altres espais de la nostra localitat. La Policia Local i la Brigada de Jardineria ja estan treballant per retirar els arbres caiguts.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta matinada el Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d’alerta. Durant aquest matí, s’espera que continuïn els forts vents, amb la qual cosa cal vigilar en els desplaçaments a centres de treball i escolars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies