Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – AECS de l’Hospitalet
El CD la Concòrdia reprèn l’activitat després d’una nova setmana d’aturada de la competició. L’equip de la nostra localitat ocupa el cinquè lloc de la Segona Divisió amb 29 punts. Demà dissabte, la Concòrdia rebrà l’AECS de l’Hospitalet al CEM El Turó a les 17 h. El conjunt  de l’Hospitalet ocupa el quart lloc per la cua amb nou punts.

FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B 
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

HANDBOL
Ribes – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts i es manté fora de la zona de descens directe. El proper duel dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Ribes, que és cinquè amb 22 punts.

Joventut Handbol masculí – Esplugues C 
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el setè lloc amb 20 punts i la propera jornada rebrà la visita de l’Esplugues C, que és cinquè amb 24 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Montbui – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol recupera l’activitat després d’una jornada de descans. L’equip llagostenc es desplaçarà aquest cap de setmana a la pista del Montbui per disputar el segon partit de la Copa Federació. Les llagostenques han perdut l’únic partit que han jugat en aquesta competició.

FUTBOL
CE la Llagosta – Vilassar de Dalt
El CE la Llagosta ocupa el vuitè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts. Diumenge, l’equip llagostenc rebrà el líder, el Vilassar de Dalt, que dels 16 partits disputats tan sols n’ha cedit una derrota i suma 45 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

CD Viejas Glorias – Icart
El Club Deportivo Viejas Glorias colidera el grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 51 punts amb Mataronesa, primer, i Pomar, segon. El proper duel de l’equip de la nostra localitat serà demà dissabte contra el penúltim classificat, l’Icart, que suma 13 punts. El partit es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies