Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya contra el tercer, el Cardedeu, i perd a la pista del líder, l’Escola Pia Granollers

L’Handbol Club Vallag va tenir una doble jornada el cap de setmana amb una victòria i una derrota. Dissabte, l’equip taronja va imposar-se contra el tercer classificat, el Cardedeu, per 24 a 20; mentre que, diumenge, va perdre a la pista del líder, l’Escola Pia Granollers, per 26 a 23.

L’equip de la nostra localitat va jugar dos partits el cap de setmana perquè diumenge va haver de disputar el compromís ajornat contra els granollerins de la jornada 17. Els llagostencs van estar a punt de donar la sorpresa contra l’Escola Pia Granollers, però als darrers minuts l’estat físic va passar factura. Dissabte, el Vallag havia fet un gran esforç per imposar-se per quatre gols d’avantatge al tercer, el Cardedeu, en un partit molt positiu defensivament.

El Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts i es manté fora de la zona de descens directe. El proper duel dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Ribes, que és cinquè amb 22 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies