Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol posa fi a una ratxa de sis partits sense perdre

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el cap de setmana a la pista del Santpedor per 27 a 24 i va posar fi a una ratxa de sis partits consecutius sense conèixer la derrota -amb cinc victòries i un empat-. Els llagostencs són ara setens amb 20 punts i la propera jornada rebran la visita de l’Esplugues C, que és cinquè amb 24 punts.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol es desplaçarà aquest cap de setmana a la pista del Montbui per disputar el segon partit de la Copa Federació. Les llagostenques van descansar la jornada passada i han perdut l’únic partit que han disputat.

D’altra banda, els equips cadet i juvenil masculins del Joventut Handbol jugaran uns partits amistosos contra un conjunt danès el 18 de març al Pavelló Antonio García Robledo. El partit de categoria cadet es disputarà a partir de les 16.30 hores i el del juvenil, a les 18.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies