Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’escriptora Tina Vallès participa en una xerrada al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta

L’escriptora Tina Vallès va participar dilluns en una xerrada al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta. L’acte va ser organitzat pel centre llagostenc i estava obert a tota la ciutadania.

Tina Vallès va parlar del llibre La memòria de l’arbre, amb el qual va obtenir el premi Llibres Anagrama. Aquest treball és un relat molt emotiu sobre la relació entre un avi i el seu nét amb el rerefons de la malaltia d’Alzheimer. “Totes aquestes trobades són molt gratificants perquè és una manera de saber com la gent llegeix el que escrius i com els arriba”, va dir l’autora, que remarcava: “la gent sempre vol saber quina part d’autobiogràfic hi ha, però després hem parlat dels vincles familiars i de les malalties”.

Aquesta trobada forma part de les activitats que ofereix el Centre de Formació d’Adults de la Llagosta. “Fem aquestes activitats perquè pensem que dins dels grups de català és una manera de potenciar molt més la llengua”, va admetre la directora del centre llagostenc, Isabel Soler, que es va mostrar molt satisfeta de la presència de l’autora a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies