Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Albert Caballero assoleix la setzena posició de l’estatal de cros per clubs amb l’Atletisme Montornès a Gijón

Albert Caballero ha assolit la setzena posició de la classificació general del Campionat d’Espanya de cros per clubs amb l’Atletisme Montornès. L’atleta llagostenc va participar diumenge al cros estatal, que va tenir lloc a Gijón.

Caballero va assolir el 79è lloc de la classificació general individual, que va servir a l’Atletisme Montornès per sumar 79 punts. El llagostenc va completar els 9.600 metres del circuit de Gijón en un temps de 33 minuts i 23 segons, sent la tercera millor marca de l’equip montornesenc. “Estic molt content amb la meva marca, perquè he aconseguit entrar entre els cent millors atletes del cros estatal amb un bon temps”, admet Caballero. Al cros estatal van participar 2.700 atletes, entre diverses categories, amb un total de 500 clubs.

L’Atletisme Montornès va participar a l’estatal amb la segona millor marca del cros català, que va tenir lloc a principis de febrer a Mollerussa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies