Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Sonia Blanco, campiona d’Espanya amb la selecció catalana sub-21 de futbol sala

Sonia Blanco, jugadora del Club Deportivo la Concòrdia, es va proclamar ahir campiona d’Espanya de futbol sala femení de la categoria sub-21 amb Catalunya. A la final, disputada a Salou, la selecció catalana va derrotar Múrcia per 3 a 2 amb un gol de Sonia Blanco a falta de sis segons per a la finalització de la pròrroga. És la primera vegada que Catalunya aconsegueix el títol de campiona d’Espanya en aquesta categoria.

La final va ser molt disputada. Catalunya va sortir amb una pressió alta i intensa, però Múrcia va marcar en el seu primer xut al minut 4. Les catalanes van tenir després algunes ocasions per marcar, però les murcianes tampoc no renunciaven a l’atac i obligaven a intervenir amb encert a la portera de Catalunya. A falta d’un minut per al descans, les catalanes van enviar un xut al pal.

Al minut 2 de la segona part, Catalunya va obtenir el premi al seu esforç amb el gol de l’empat. El combinat català va continuar portant el pes del partit, mentre que Múrcia buscava sentenciar al contracop. A falta de cinc minuts per al final, les murcianes van fer l’1 a 2. Tres minuts després, va arribar l’empat a dos. La primera part de la pròrroga va acabar sense gols. A la segona part, Catalunya va arriscar i va aconseguir el gol que li donava el títol a falta de sis segons per al final.
Dissabte, en el partit de semifinals, Catalunya va derrotar Galícia per 5 a 2 gràcies als tres gols que va marcar en els darrers dos minuts. Les catalanes van començar dominant, però va ser Galícia la que va marcar primer, al minut 12. Al començament de la segona part, Catalunya li va donar la volta al marcador amb dos gols seguits. Amb el resultat en contra, les gallegues van donar una passa endavant i van empatar a falta de cinc minuts per al final. En el darrer tram, Sonia Blanco va marcar tres gols i va portar Catalunya a la final. En l’altra semifinal, Múrcia va derrotar Andalusia per 3 a 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies