Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Sonia Blanco juga aquest cap de setmana la fase final del Campionat d’Espanya

Sonia Blanco. Imatge de la FCF.

Sonia Blanco, jugadora del Club Deportivo la Concòrdia, participarà aquest cap de setmana en la Fase Final del Campionat d’Espanya de futbol sala femení de seleccions territorials de la categoria sub-21 com a integrant de Catalunya. La competició tindrà lloc a Salou.

Catalunya s’enfrontarà demà dissabte en semifinals a Galícia. L’altra semifinal la disputaran Andalusia i Múrcia. La final es jugarà diumenge a les 11 hores.

La selecció catalana es va classificar a finals de gener per disputar la Fase Final del Campionat d’Espanya en guanyar la seva fase prèvia, celebrada a Malgrat de Mar i a Palafolls. Catalunya va aconseguir l’única plaça que hi havia en joc per anar al Campionat d’Espanya. El combinat català va aconseguir el triomf en els tres partits que va jugar contra la Rioja, Castella i Lleó i Cantàbria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies