Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia té jornada de descans.

Clot – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense A ocupa el vuitè lloc de la Nacional Catalana amb 20 punts i té dos partits pendents. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Clot, que és cinquè amb 25 punts.

Escola Pia Santa Anna Mataró – FS Unión Llagostense B 
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’onzè lloc de la Primera Nacional amb dotzè punts, visitarà aquesta jornada l’Escola Pia Santa Anna Mataró, que és sisena amb 24 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Cardedeu
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 12 punts i està fora dels llocs de descens directe. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte contra el Cardedeu, que és tercer amb 28 punts. El partit tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 hores.

Santpedor – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta s’ha acomodat en la part alta del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts, en llocs de promoció d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte a la pista del Santpedor, que és penúltim amb vuit punts.

Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol té jornada de descans.

FUTBOL
Atlètic Masnou – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa el vuitè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts. Els llagostencs visiten diumenge l’Atlètic Masnou, que és el segon classificat amb 33 punts.

Molinos B – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias manté el pols per l’ascens i és tercer del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 48 punts, empatat amb el segon, la Mataronesa, i a tres punts del líder, el Pomar. El proper duel dels llagostencs serà al camp del Molinos B, que és novè amb 23 punts.

JUDO
Torneig Internacional Barcelona
El proper campionat per a l’entitat llagostenca serà el 45è Trofeu Internacional Judo Ciutat de Barcelona Supercopa d’Espanya absoluta, en el qual prendrà part Daniel Buendía. La competició tindrà lloc demà dissabte a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies