Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol encadena el sisè partit sense perdre

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha encadenat el sisè partit sense perdre després de guanyar diumenge l’Handbol Rubí, per 32 a 20. Els llagostencs s’acomoden en la part alta del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts, en llocs de promoció d’ascens.

Des de fa sis partits, el conjunt de Marc Puig no coneix la derrota amb cinc victòries i un empat. La darrera victòria ha estat molt clara contra un rival directe per l’ascens perquè el Rubí ocupa els sisè lloc amb 22 punts. De fet, del que va de la segona volta de la competició els llagostencs només han cedit un empat. El proper duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Santpedor, que és penúltim amb vuit punts.

Pel que fa al sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre en la primera jornada de la Copa Federació el cap de setmana. Les llagostenques van perdre a la pista del Garbí de Palafrugell, per 22 a 13. Aquest cap de setmana les llagostenques tenen jornada de descans en el grup A de la Copa Federació, que ocupen el penúltim lloc sense punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies