Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Raúl Gracia, plata, i Albert Caballero, bronze, al català màster d’atletisme en pista coberta

Els llagostencs Raúl Gracia i Albert Caballero van aconseguir penjar-se una medalla al Campionat de Catalunya màster d’atletisme en pista coberta. El català va tenir lloc el cap de setmana a la pista de Sabadell.

Raúl Gracia, que pertany aquesta temporada a la UA Terrassa, va assolir la tercera millor marca en el salt d’alçada, de la categoria de més de 35 anys. El llagostenc va aconseguir un salt d’1 metre i 53 centímetres. Tot i ser la tercera millor marca, Gracia va penjar-se una medalla de plata perquè el primer classificat estava fora de competició perquè encara no era atleta veterà però va poder participar.

Pel que fa a Albert Caballero, atleta de l’Atletisme Montornès, va ser tercer en la prova de 3.000 metres llisos, de la categoria de més de 40 anys. Caballero va completar el circuit amb un temps de 9 minuts i 14 segons, a menys de tres segons del campió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies