Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo guanya 27 medalles a la Supercopa catalana de judo aleví i benjamí

L’Associació Esportiva Karate-judo la Llagosta va aconseguir 27 medalles a la Supercopa de Catalunya de judo entre les categories aleví i benjamí. El campionat català va tenir lloc dissabte a Blanes i va comptar amb una àmplia representació de l’entitat de la nostra localitat.

En categoria aleví, el judo llagostenc va guanyar tres ors, quatre plates i dos bronzes; mentre que en benjamí, dos ors, cinc plates i onze bronzes. “Hem aconseguit molts bons resultats i estem molt satisfets. Tot i que cal remarcar que en aquesta competició tots els lluitadors i lluitadores van pujar la podi, hagin quedat primers, segons o tercers”, admet un dels responsables de l’AE Karate-Judo la Llagosta, Juan Carlos Cerrudo, que va ser-hi present a la competició a Blanes.

El proper campionat per a l’entitat llagostenca serà amb el 45è Trofeu Internacional Judo Ciutat de Barcelona Supercopa d’Espanya absoluta, que prendrà part Daniel Buendía. La competicció tindrà lloc dissabte a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies