Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

La Llagosta ha acollit avui una excursió del Cicle de passejades per a la gent gran

Unes 170 persones han participat avui a la passejada per a la gent gran que s’ha fet per la Llagosta i el seu entorn. La caminada ha començat al voltant de les 10 hores a la porta del Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde accidental i regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

El recorregut s’ha desenvolupat per la Serralada de Marina, fins arribar a l’Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes. Allà, el llagostenc José Luis Mediavilla ha explicat detalls del temple romànic i ha fet un relat de la història del nostre municipi.

A la tornada, les persones participants han dinat al Centre Cultural de la nostra localitat. Avui ha vingut gent de Sant Celoni, Sabadell i l’Hospitalet de Llobregat. La passejada està organitzada pels ajuntaments d’aquests municipis, el de la Llagosta i la Diputació de Barcelona. La propera activitat del Cicle de passejades serà el 7 de març a l’Hospitalet de Llobregat. Les persones interessades a participar-hi s’hauran d’inscriure uns dies abans al Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies