Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Jubal Edo es proclama subcampió català en 50 metres esquena de natació adaptada

El llagostenc Jubal Edo s’ha proclamat subcampió de Catalunya de natació adaptada en 50 metres esquena. El cap de setmana passat, va tenir lloc a Terrassa el Campionat de Catalunya d’Hivern d’Open de Natació Adaptada.

Edo, que pertany a l’equip Fundación Adapta2, va assolir la segona millor marca en 50 metres braça amb un temps de 36 segons i es va quedar a menys d’1 segon de l’or, que va guanyar José Luis Corredera, del CN Terrassa. “Fa uns anys que lluito contra José Luis Corredera per guanyar-lo i i cada vegada estic més a prop d’assolir-ho. Anava primer en la sèrie, però ell va ficar la mà abans que jo”, admet Jubal Edo, que es mostra satisfet amb la plata.

El llagostenc també va lluitar per les medalles en la modalitat de 100 metres esquena amb un quart lloc i en 50 metres braça va ser sisè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies