Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Primera derrota de la temporada per al Club Deportivo la Concòrdia

El Club Deportivo la Concòrdia va encaixar dissabte la primera derrota de la temporada en perdre a la pista del Teldeportivo per 6 a 4. El partit va començar molt malament per a les llagostenques, que, al minut 2, ja perdien per 2 a 0. La Concòrdia va intentar reaccionar i, al minut 6, Anna va fer el 2 a 1. El conjunt canari, rival directe de les de la nostra localitat a la zona alta de la classificació, va respondre amb dos gols. Cris va marcar el 4 a 2 al minut 18, però, abans del descans, va arribar el 5 a 2.

A la segona part, la Concòrdia es va situar amb un marcador de 5 a 4 amb gols de Sonia Blanco i de Cris, però les canàries van sentenciar amb un sisè gol al minut 34.

La primera derrota de la Concòrdia arriba en el primer partit de la segona volta. Després d’aquesta jornada, les de Javier Ruiz ocupen la cinquena posició amb 29 punts, a vuit del líder, el Palau. El proper cap de setmana, hi haurà descans. Després, la Concòrdia rebrà la visita de l’AECS de l’Hospitalet, que és onzè amb nou punts i que ve de perdre per 2 a 3 amb l’Hispanic de Torrent, el segon classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies