Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

La Biblioteca convoca el Concurs de Punts de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha obert el període de presentació d’obres per participar al Concurs de punts de llibre per celebrar el dia de Sant Jordi del 2018. S’estableixen cinc categories, des de primer de Primària a quart d’ESO. El darrer dia per lliurar els punts de llibre serà el 24 de març a la Biblioteca.

El jurat, format per representants de les escoles, de l’Ajuntament i de la Biblioteca, es reunirà el 4 d’abril i, un cop tingui el veredicte, contactarà amb els guanyadors. Tots els punts de llibre estaran exposats a la Biblioteca del 3 al 27 d’abril. Els guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un lot de llibres. Els seus punts de llibre seran els oficials de la Bibilioteca durant tot l’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies