Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Álex Pérez, campió d’Europa sub-20 de futbol sala amb Catalunya

El llagostenc Álex Pérez es va proclamar el cap de setmana passat campió d’Europa de futbol sala de la categoria sub-20 amb la selecció de Catalunya de la Federació Catalana de Futbol Sala. La competició va ser organitzada per la Futsal European Federation.

Catalunya va aconseguir el títol i la classificació per al Mundial de Colòmbia, que es disputarà al novembre. El Campionat d’Europa es va jugar a la localitat d’Alassio (Itàlia) entre divendres i diumenge. Álex Pérez va ser el màxim golejador del seu equip. El jugador del Fútbol Sala Unión Llagostense va fer sis gols i va ser decisiu en el títol aconseguit per Catalunya.

En el primer partit, el combinat català es va imposar a Suïssa per 13 a 2 amb tres gols d’Álex Pérez. Al descans, el resultat era de 9 a 2.

Dissabte, Catalunya va derrotar França i Itàlia pel mateix resultat (1-2). Contra els italians, el llagostenc va marcar els dos gols.

Ahir diumenge, Catalunya es jugava el títol en el partit contra el Marroc, que tot i ser un país africà, jugava el Campionat d’Europa. Els marroquins van arribar a dominar per 1 a 4 a la segona part, però els catalans van protagonitzar una gran remuntada i van marcar cinc gols seguits. El Marroc va reaccionar i va empatar. En aquest partit, Álex Pérez va anotar un gol. Amb aquest empat contra el Marroc, Catalunya s’assegurava ser el primer del grup i, per tant, campió d’Europa i el bitllet per al Mundial. A més dels catalans, es van classificar el Marroc i Itàlia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies