Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Room i la Carpa interpretaran demà el musical In the heights

L’Escola de Dansa la Room i La Carpa, espai cultural, posaran en escena el musical In the heights. L’obra s’interpretarà demà dissabte, a la tarda, al Centre Cultural. Hi haurà dues representacions, a les 18 h i a les 20.30 h. Les entrades encara es poden adquirir directament a les dues escoles.

In the heights és un musical de Broadway amb diferents estils de dansa que parla de la integració en un barri marginal, on la gent és feliç, tot i la seva situació. Un dia, toca la loteria al barri i els somnis de cada personatge s’uneixen per arribar a la seva màxima felicitat, tot i que no tot són els diners.

A l’escenari, es podrà veure dotze joves de la Carpa actuant i deu de la Room ballant. La Carpa ja va fer l’estiu passat diverses representacions d’aquest musical en petit format al seu local. Ara, juntament amb la Room, fa una posada en escena més ambiciosa.

La intenció de les dues escoles és donar continuïtat a aquesta col·laboració i, si és possible, posar en marxa altres projectes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies