Dissabte, 02 març 2024
15 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Teldeportivo – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia visita la pista del Teldeportivo per disputar el primer partit de la segona volta de la lliga al grup 2 de la Segona Divisió. L’equip de la nostra localitat és l’únic que encara no ha perdut cap partit i ocupa la quarta posició amb 29 punts, empatat amb el segon i el tercer. El Teldeportivo és cinquè amb 27 punts.

FS Unión Llagostense A – Sagrerenc (ajornat)
La Federació Catalana de Futbol Sala ha decidit ajornar el partit que havien de jugar demà dissabte el sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense i el Sagrerenc. El motiu és la celebració aquest cap de setmana a Itàlia de la fase de classificació per al Mundial sub-20 en la qual juga Catalunya. En el combinat català, hi ha un jugador del FS Unión Llagostense, Álex Pérez, i també alguns integrants del Sagrerenc.

FS Unión Llagostense B – Orange Papiol
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’antepenúltim lloc de la Primera Nacional amb nou punts, rebrà demà dissabte l’Orange Papiol, que és desè amb 12 punts. El duel tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó a les 19 hores.

HANDBOL
Alcarràs – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb deu punts i lluita per allunyar-se de la zona de descens directe. L’equip llagostenc visitarà demà dissabte l’Alcarràs, que és últim amb tres punts.

Joventut Handbol masculí – Rubí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta és setè del grup B de la Tercera Catalana amb 18 punts i es vol mantenir una jornada més en posicions de promoció d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà contra el Rubí, que és sisè amb 22 punts. El partit tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 hores.

Garbí de Palafrugell – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol disputarà demà dissabte la primera jornada de la Copa Federació a la pista del Garbí de Palafrugell. L’objectiu de l’equip de la nostra localitat és passar a la Final a Vuit de la competició. Les llagostenques estan en el grup A i tenen també com a rivals el Montbui, l’Agramunt i el Sant Cugat.

FUTBOL
CE la Llagosta – L’Empenta
El CE la Llagosta ocupa el setè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts. Els llagostencs reben diumenge l’Empenta, que és desè amb 13 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

CD Viejas Glorias – Penya Morera
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 45 punts, empatat amb el segon, la Mataronesa, i a tres punts del líder, el Pomar. El proper duel dels llagostencs serà contra la Penya Morera, que és sisena amb 27 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies