Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Colla Gegantera anirà diumenge a la trobada de Pallejà

Els gegants de la Llagosta participaran diumenge a la 24a Trobada de colles geganteres de Pallejà, que tindrà lloc amb motiu de la Festa Major de Santa Eulàlia de la localitat del Baix Llobregat. La Colla Gegantera de la Llagosta sortirà del Centre Cultural a les 8.30 h.

La plantada de gegants es farà a partir de les 9.30 h a la plaça de la Llum de Pallejà. Dues hores més tard, s’iniciarà la cercavila, que acabarà a les 13.30 h amb el Ball de gegants a la plaça del Castell.

A la trobada de colles geganteres de Pallejà, a més de la colla amfitriona i la de la Llagosta, participaran les de Guissona, Lloret de Mar, Sant Vicenç dels Horts, Taradell i Vimbodí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies