Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Una trentena de pares i mares fan d’àrbitre en una jornada de valors en futbol base del CE la Llagosta

Una trentena de pares i mares i un centenar d’infants van participar dissabte en la jornada de valors en l’esport del Club Esportiu la Llagosta. L’activitat va tenir lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert aprofitant que no hi havia competició oficial a causa de l’aturada per Carnaval de la Federació Catalana de Futbol.

Una de les peculiaritats d’aquesta jornada és que els pares i mares van fer d’àrbitres. “En acabar els partits, els pares deien el tòpic que semblava més fàcil des de fora, però, quan es posen en la pell de l’àrbitre, veuen la seva dificultat”, explica un dels coordinadors del CE la Llagosta i impulsor d’aquesta jornada, José Ángel Venero, que remarca: “va ser un èxit i els infants s’ho van passar d’allò més bé”. Al llarg de la jornada de dissabte, van jugar un total de deu partits entre nou equips del CE la Llagosta.

Durant la jornada també van participar infants amb disfresses per celebrar el Carnaval amb el CE la Llagosta. El club no descarta celebrar una altra jornada de valors en l’esport amb el futbol base al llarg d’aquesta temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies