Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol començarà la Copa Federació a la pista del Garbí de Palafrugell

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta ja coneix els seus rivals de la Copa Federació, que es començarà a disputar el proper cap de setmana. El conjunt de la nostra localitat ha estat enquadrat en el grup A i lluitarà per passar a la següent fase en una lligueta contra el Montbui, l’Agramunt, el Garbí de Palafrugell i el Sant Cugat. La primera jornada de les llagostenques a la Copa Federació tindrà lloc dissabte a la pista del Garbí de Palafrugell.

La competició es disputarà en una lligueta de dues voltes i es classificaran les quatre primeres. La següent fase es jugarà en una final a vuit equips amb els quatre millors del grup A, els tres millors del grup B i el primer equip del grup C.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies