Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Nou curs de monitors i monitores de lleure organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental, organitza un curs de monitors i monitores de lleure. El curs, adreçat a persones majors de 18 anys, començarà el 3 de març i es desenvoluparà fins al dia 29.

Les inscripcions ja es poden fer al Servei d’Informació Juvenil, a Can Pelegrí, de dilluns a dijous, per la tarda, de cinc a vuit, i els dimecres també al matí, de deu a una. Les places són limitades. El preu del curs és de 220 euros. Les classes les impartirà la Fundació Pere Tarrés.

El curs dona dret a obtenir el títol oficial de la Generalitat de monitor o monitora de lleure, necessari per poder treballar a casals, realitzar activitats extraescolars o d’altres similars amb infants i joves. El programa té dues parts diferenciades, una lectiva amb 100 hores presencials, 25 virtuals i 25 per fer la memòria, i la segona de pràctiques, de 160 hores. L’horari de les classes serà diumenges, de 9 a 14 h, dissabtes, de 9 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h i del 24 al 29 de març, també serà de matí i tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies