Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament multarà dues empreses per abocar residus a la zona de Can Donadéu

La Policia Local de la Llagosta ha proposat que se sancioni dues empreses per abocar residus a la zona de Can Donadéu. Els Serveis Jurídics de l’Ajuntament determinaran ara les multes, que poden anar dels 3.000 als 30.000 euros.

Agents de la Policia Local van detectar un primer abocament el dia 22 de gener en una zona ubicada entre el Cementiri i la línia de l’AVE. Entre els residus dipositats hi havia peces de plàstic i metall de taller, bidons amb oli, neumàtics i documentació d’una empresa. Gràcies a aquests papers, la Policia Local va esbrinar que els residus procedien d’una nau industrial de Montcada i Reixac i va poder determinar quina empresa havia fet l’abocament. Aquesta firma va procedir posteriorment a la retirada dels residus i a la neteja del terreny.

El dia 31, es va detectar un altre abocament a prop del peatge de l’autopista C-33. En aquest cas, entre els residus, hi havia armaris, penjadors i comprovants de pagaments amb targeta de crèdit. La investigació de la Policia Local de la Llagosta va permetre concloure que tot aquest material procedia d’una nau industrial de Granollers. Els agents van arribar fins a l’empresa que va fer l’abocament, que també va procedir a retirar els residus.

Publicitat

Publicitat

Més notícies