Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Albert Caballero, subcampió de Catalunya de cros per equips amb l’Atletisme Montornès

El llagostenc Albert Caballero es va proclamar diumenge a Mollerussa subcampió de Catalunya de cros per equips amb l’Atletisme Montornès. Caballero va ser el cinquè millor atleta del conjunt de Montornès i va acabar en la 25a posició de la general. El llagostenc va completar els 9.600 metres del circuit en un temps de 31 minuts i 43 segons.

Amb el cinquè millor temps de l’equip de Montornès, Caballero ha aconseguit el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya de cros de clubs, que tindrà lloc a Gijón el 25 de febrer. L’objectiu del llagostenc serà classificar-se entre els cent millors i, com a club, entrar entre els deu millors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies