Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta fa una renovació d’arbrat

L’Ajuntament de la Llagosta ha renovat durant aquests dies 88 arbres de diferents espais de la nostra localitat. Els nous arbres substitueixen altres que estaven malalts o morts. On s’han plantat més espècies, un total de setze, ha estat a zona de les places de Concepció Arenal i d’Anna Frank. Altres espais públics on s’ha substituït arbrat són el Parc Popular, la plaça d’Europa, l’avinguda del Primer de Maig i els carrers del Progrés, Cabanyes, Mercè Rodoreda i Pintor Fortuny, i el passeig del Pintor Sert, entre d’altres.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament dona continuïtat a la renovació d’arbrat que es va iniciar l’any passat a altres zones de la nostra població. El Consistori llagostenc procura que els nous arbres siguin d’espècies autòctones. Aquesta actuació ha suposat una despesa per a les arques municipals de prop de 1.880 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies