Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Álex Pérez, convocat per disputar la fase classificatòria per al Mundial sub-20 de futbol sala

El llagostenc Álex Pérez, jugador del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense, ha estat convocat per disputar amb la selecció catalana de la Federació Catalana de Futbol Sala la fase classificatòria per al Mundial sub-20 de Colòmbia. Pérez, que té 19 anys, marxarà dijous a Itàlia amb la resta de seleccionats.

Catalunya jugarà divendres contra Suïssa; dissabte contra França i Itàlia, i diumenge, contra el Marroc. Aquestes cinc seleccions s’enfrontaran entre si en una lligueta i les dues que obtinguin més punts es classificaran per al Mundial, que es disputarà al novembre. Per preparar la cita d’Itàlia, Catalunya ha fet diversos entrenaments previs, en els quals ha participat el jove jugador de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies