Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Tot a punt per a la celebració del Carnaval a la Llagosta

La Llagosta celebrarà demà el Carnestoltes. La festa inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa de Carnaval s’iniciarà aquesta tarda amb la rua infantil, una proposta que cada vegada aplega més famílies que desitgen passar uns moments divertits amb les seves disfresses. Centenars de persones par­ti­ci­paran, un any més, a la Festa de Carnestoltes de la Llagosta. Un bon nombre de comparses tornaran a omplir els carrers de la nostra localitat amb les seves disfresses.

La festa de Carnestoltes de demà començarà a les 17 h. Totes les persones participants al Concurs de disfresses hauran d’estar ja en aquell moment a la plaça d’Antoni Baqué per tal de poder ser vistes pels membres del jurat. La Pubilleta i les dames d’honor de la Llagosta donaran la benvinguda a les persones assistents. Després, començarà la rua, que recorrerà els carrers de la nostra població fins arribar al Complex Esportiu Municipal El Turó. A les 19 h, està previst que comenci el Ball de Carnaval. A la mitja part, es donarà a conèixer el veredicte del jurat. Està previst que la festa acabi a les 22 h.

Com en anys anteriors, hi haurà premis en tres categories, una individual, formada per una o dues persones; una de comparses petites, de tres a quinze integrants; i una de comparses grans, a partir de setze membres. En la d’individuals, hi haurà deu premis; en la de comparses petites, cinc, i en la de comparses grans, uns altres cinc. Durant el recorregut de la rua, el jurat anirà puntuant els participants al concurs. Per això, és important participar a la cercavila des de l’inici a la plaça d’Antoni Baqué fins al CEM El Turó.

El Concurs de disfresses comptarà enguany amb prop de 600 persones participants. A la categoria comparsa gran s’han inscrit vuit comparses amb 406 persones. Pel que fa a les comparses petites, n’hi ha dinou inscrites, amb 157 persones. Per últim, a la categoria individual s’han apuntat al Concurs 36 persones.

Carnaval infantil
Aquesta tarda, se celebrarà el Carnaval Infantil, que aplega un bon nombre de famílies. Tots els par­ticipants, nens, nenes, pares, mares,…, es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué a les 17 h. Després de la benvinguda, començarà, al voltant de les 17.20 h, la rua amb Mickey Mouse i els seus amics. Durant més de mitja hora, la cercavila passarà per diversos carrers de la nostra localitat. El recorregut acabarà al Complex Esportiu Municipal El Turó, on tindrà lloc la Festa de Carnaval Infantil. Des de les 18 h, el ball estarà amenitzat amb música, llums i colors. Està previst que la celebració es desenvolupi fins a les 20 h. Els infants que participin tant a la rua com a la Festa del CEM El Turó hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies