Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Centenars d’infants participen a la rua infantil de Carnaval

El Carnaval a la Llagosta s’ha començat a celebrar aquest divendres amb la rua infantil pels carrers de la nostra localitat i la festa infantil a la pista poliesportiva del CEM El Turó. Aquesta activitat ha comptat amb centenars d’infants i amb personatges fantàstics com ara Mickey Mouse, el gos Pluto o l’ànec Donald.

La plaça d’Antoni Baqué ha tornat a ser el punt de partida de la rua infantil, que a partir de les 17.15 hores ha començat el seguici amb les disfresses. Al llarg de tres quarts d’hora, els infants, amb el grup d’animació amb els personatges fantàstics, han fet una cercavila fins arribar a la pista poliesportiva del CEM El Turó. Aleshores, ha començat la festa infantil de disfresses amb música i balls.

El Carnaval segueix demà dissabte amb el Concurs de disfresses que enguany comptarà amb prop de 600 persones participants. A la categoria comparsa gran s’han inscrit vuit comparses amb 406 persones. Pel que fa a les comparses petites, n’hi ha dinou inscrites, amb 157 persones. Per últim, a la categoria individual s’han apuntat al Concurs 36 persones.

La festa de Carnestoltes de demà començarà a les 17 h. Totes les persones participants al Concurs de disfresses hauran d’estar ja en aquell moment a la plaça d’Antoni Baqué per tal de poder ser vistes pels membres del jurat. Després, començarà la rua, que recorrerà els carrers de la nostra població fins arribar al Complex Esportiu Municipal El Turó. A les 19 h, està previst que comenci el Ball de Carnaval. A la mitja part, es donarà a conèixer el veredicte del jurat. Està previst que la festa acabi a les 22 h.

Consulta el recull de fotografies del Carnaval infantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies