Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

El Club Petanca la Llagosta es proclama campió de lliga i puja a la Tercera Divisió

El sènior A del Club Petanca la Llagosta ha signat una temporada per emmarcar. L’equip de la nostra localitat s’ha proclamat campió del grup 4 de la Quarta Divisió amb un total de 17 victòries i una derrota, una plaça que dona l’accés directe a la Tercera Divisió, que estrenarà el proper setembre amb l’objectiu de la permanència.

L’equip de la nostra localitat ha estat el millor del grup 4 amb un total de 51 punts, que són els mateixos del segon classificat, el Can Bassa, tot i que la diferència de partides era favorable a l’equip del CP la Llagosta. “Ha estat una temporada molt competida amb el Can Bassa, hem estat dos equips molt forts. Però nosaltres hem estat finalment superiors per la diferència de partides”, ha dit el vicepresident del club, Julián Penco, que admet que l’objectiu per a la propera temporada “és la permanència”, tot i que assegura, que “fitxarem un o dos jugadors i podem somiar, perquè no, amb un altre ascens”.

Sènior B CP la Llagosta. Fotografia: CP la Llagosta.

Pel que fa el sènior B del Club Petanca la Llagosta, ha assolit la permanència en el grup 3 de la Cinquena Divisió amb 22 punts. El segon equip del club llagostenc ha assolit un balanç de set victòries, un empat i vuit derrotes.

La bona situació de l’entitat ha possibilitat la creació d’un equip femení, que s’estrenarà la propera temporada a la Quarta Divisió, que és la categoria més baixa. L’equip, de nova creació a la nostra localitat, prové de Cerdanyola. “A Cerdanyola no podien seguir competint i el grup de noies es va adreçar a nosaltres. De seguida vam dir que sí i això creiem que possibilitarà seguir creant el bon ambient que tenim. Ja fa temps que volíem tenir un equip femení i ara és l’oportunitat”, admet el vocal Juan Luis Peñas, vinculat des de fa molts anys al club, que recorda que fa prop de tres dècades el club ja havia comptat amb un equip femení. “Des d’aleshores, no hem tingut cap equip femení més. L’objectiu és crear, fins i tot, una base amb infants”, ha remarcat Peñas.

El repte més immediat del Club Petanca la Llagosta serà la participació d’algunes de les seves tripletes a la fase prèvia del Campionat d’Espanya. L’estatal tindrà lloc en les properes setmanes i el club llagostenc encara està acabant de concretar el nombre total de tripletes masculines i femenines.

Publicitat

Publicitat

Més notícies