Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CE la Llagosta celebrarà dissabte una jornada de valors en l’esport amb partits de futbol base

El Club Esportiu la Llagosta celebrarà dissabte una jornada sobre valors en l’esport amb partits de futbol base aprofitant que aquest cap de setmana hi ha aturada de competició pel Carnaval. L’activitat tindrà lloc de les 10 a les 13 h i constarà de partits entre equips del futbol base de l’entitat en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

A la jornada, els àrbitres seran els pares i mares dels jugadors. A cada part, hi haurà dos pares o mares diferents amb l’objectiu de fomentar valors de respecte envers de l’àrbitre. A més, els pares o mares que vulguin també podran seure a la banqueta amb els entrenadors i els infants. “Volem que hi hagi empatia envers els àrbitres, sobretot, i també amb els entrenadors, per exemple. És una jornada de valors en l’esport per potenciar el respecte i l’educació”, explica l’impulsor de l’activitat i coordinador de futbol 7 del CE la Llagosta, José Ángel Venero.

Durant la jornada, també hi haurà un concurs de disfresses entre els infants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies