Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol disputarà la Copa Federació

El sènior femení del JH la Llagosta. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta disputarà la Copa Federació. El conjunt d’Enric de Pablo no va aconseguir classificar-se entre els tres primers del grup A de la Primera Catalana i no jugarà la promoció d’ascens.

El conjunt femení va guanyar diumenge el seu partit contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac per 24 a 23, però depenia de la derrota del Terrassa, que va guanyar els dos partits que va disputar. D’aquesta manera, el sènior femení acaba la fase regular en el quart lloc amb 16 punts, mentre que el Terrassa va mantenir el tercer lloc amb 19 punts.

En els propers dies, la Federació Catalana d’Handbol farà el sorteig de la Copa Federació.

Per la seva part, el sènior masculí del Joventut Handbol va empatar diumenge a la pista del Terrassa B (25-25). Els llagostencs van anar per davant del marcador fins al final del duel, quan els locals van marcar l’empat definitiu. Amb l’empat, el conjunt llagostenc puja fins a la setena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 16 punts, que dona dret a disputar la promoció d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Poblenou C, que ocupa el novè lloc amb 15 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies