Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament demana a Endesa que soterri el transformador del carrer de Miguel Hernández

L’Ajuntament de la Llagosta ha enviat una carta a l’empresa Endesa Distribución Eléctrica en la qual demana el soterrament del transformador que hi ha al carrer de Miguel Hernández. L’Ajuntament assegura que tant aquesta instal·lació com el cablejat que hi ha a la zona presenten un estat deficient de conservació i això suposa un perill per a la població. En aquell mateix sector hi ha un parc infantil.

El transformador està situat al carrer de Miguel Hernández, al costat del passatge dels Veïns i a prop del carrer de Federico García Lorca. El Consistori recorda que el cablejat nu està ubicat a una distància molt propera a les façanes dels edificis del passatge dels Veïns. A més, els suports dels cables estan situats en una zona de trànsit considerable i de presència habitual de menors. El Consistori considera que les condicions de seguretat de la xarxa elèctrica en aquest sector són deficients i hi ha una situació de risc elevat. Per això, l’Ajuntament demana el soterrament del transformador o la seva ubicació dins d’una estructura tancada d’acord amb la normativa actual i que s’eliminin sense més dilació els suports de cable actuals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies