Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia acaba la primera volta invicte

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Xaloc Alacant per 3 a 2 i ha acabat la primera volta sense cap derrota. El partit ha començat amb molta igualtat i les visitants s’han avançat al minut 4. Tres minuts més tard, Clara ha empatat després de rebre una assistència d’Alba.

La portera de la Concòrdia, Clàudia, ha fet un gran partit i, al minut 10, ha evitat amb dues intervencions el gol de les visitants. Al minut 13, Sonia Blanco ha fet una gran passada a Alba, que ha marcat el 2 a 1.

En el tram final de la primera part, els dos equips han tingut més ocasions. Domi ha fet pujar al marcador el 3 a 1 amb una falta directa a falta d’un segon per al descans.

A la segona part, el Xaloc Alacant ha sortit molt fort i a la Concòrdia li ha tocat defensar-se. Al minut 5, les visitants han xutat contra el pal. Clàudia ha tornat a ser decisiva. Al minut 12, Sonia Blanco ha enviat un xut al pal. El Xaloc Alacant ha marcat el 3 a 2 al minut 15. Les visitants han buscat l’empat, però s’han trobat amb una Clàudia molt encertada. Al minut 18, Domi ha estat a punt de marcar, però una defensa ha tret la pilota.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, la Concòrdia visitarà la pista del Teldeportivo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies