Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Xaloc Alacant
El CD la Concòrdia reprèn l’activitat després d’una jornada de descans i aquest cap de setmana disputarà el darrer partit de la primera volta. Les llagostenques rebran el Xaloc Alacant amb l’objectiu d’arribar a l’equador de la temporada sense cap derrota. La Concòrdia ocupa el cinquè lloc amb 26 punts, mentre que el Xaloc Alacant és sisè amb 25. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 17 h.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

HANDBOL
HC Vallag – Ascó
L’Handbol Club Vallag ocupa l’antepenúltim lloc del grup A de la Tercera Catalana amb vuit punts i està en zona de descens. El proper duel dels llagostencs serà diumenge contra l’Ascó, que és penúltim amb set punts. El partit es jugarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 13 h.

Terrassa B – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el novè lloc del grup B de la Tercera Catalana amb 15 punts i empata amb el setè classificat, la Salle Montcada B, que ocupa la primera posició que dona accés a la promoció d’ascens, i el vuitè, el Poblenou C. El proper partit del conjunt de la Llagosta serà diumenge a la pista del Terrassa B, que és sisè amb 20 punts.

Joventut Handbol femení – Llavaneres-Caldes d’Estrac
El sènior femení del Joventut Handbol ocupa el quart lloc del grup A de la Primera Catalana amb 14 punts quan falta una jornada per tancar la primera fase i té mínimes opcions de passar a la promoció d’ascens, que jugaran els tres primers classificats. El tercer lloc està ocupat pel Terrassa, que suma 15 punts i té encara un partit pendent. Per classificar-se, el sènior femení necessita guanyar diumenge el Llavaneres-Caldes d’Estrac a les set de la tarda al Pavelló Antonio García Robledo i esperar que perdi el Terrassa els dos partits, perquè la diferència de gols particular és favorable a les terrassenques.

FUTBOL
Unificació Club de Futbol Santa Perpetua B – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa el sisè lloc al grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts. La promoció d’ascens queda a deu punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte al camp de la Unificació Club de Futbol Santa Perpetua B, que és novè amb 15 punts.

Juventus Alarona – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió amb 42 punts, que són els mateixos que té el segon, la Mataronesa. El primer classificat és el Pomar, que suma 45 punts. El Viejas Glorias jugarà diumenge al camp del Juventus Alarona, que és desè amb 18 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies