Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Victòria ajustada del sènior masculí del Joventut Handbol contra el Cerdanyola (22-24)

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar diumenge una victòria ajustada a la pista del Cerdanyola per 22 a 24. Els llagostencs van sumar la tercera victòria seguida i se situen al novè lloc del grup B de la Tercera Catalana amb 15 punts.

La victòria permet als llagostencs igualar en punts amb el setè classificat, la Salle Montcada B, que ocupa la primera posició que dona accés a la promoció d’ascens, i el vuitè, el Poblenou C. El proper partit del conjunt de la Llagosta serà diumenge a la pista del Terrassa B, que és sisè amb 20 punts.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va empatar a la pista del Ràpid Cornella 24 a 24. Les llagostenques ocupen el quart lloc del grup A de la Primera Catalana amb 14 punts quan falta una jornada per tancar la primera fase i tenen mínimes opcions de passar a la promoció d’ascens, que jugaran els tres primers classificats. El tercer lloc està ocupat pel Terrassa, que suma 15 punts, un punt més que les llagostenques, i té un partit encara pendent a banda de l’última jornada del campionat. Així que el sènior femení necessita guanyar diumenge el Llavaneres-Caldes d’Estrac a les set de la tarda al Pavelló Antonio García Robledo i esperar que perdi el Terrassa els dos partits perquè la diferència de gols particular és favorable a les terrassenques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies