Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Sonia Blanco es classifica amb Catalunya per al Campionat d’Espanya

Sonia Blanco. Imatge de la Federació Catalana de Futbol.

La selecció catalana de futbol sala femení de la categoria sub-21, amb Sonia Blanco, jugadora del Club Deportivo la Concòrdia, a les seves files, s’ha classificat per disputar la fase final del Campionat d’Espanya. Catalunya va ser la guanyadora de la fase prèvia, que es va disputar el cap de setmana a Malgrat de Mar i a Palafolls, i va aconseguir l’única plaça que hi havia en joc per anar al Campionat d’Espanya. El combinat català va aconseguir el triomf en els tres partits que va jugar.

Les catalanes van guanyar divendres en el primer partit la Rioja per 4 a 2. Al descans, es va arribar amb un marcador de 2 a 0. A la segona part, Catalunya va fer el 3 a 0, però la Rioja va posar emoció amb dos gols seguits. En el darrer minut, les catalanes van sentenciar amb el quart gol.

Dissabte, Catalunya va derrotar per 7 a 0 Castella i Lleó. Al descans, el resultat era d’1 a 0. A la segona part, el combinat català va ser molt superior. Sonia Blanco va marcar dos gols.

Ahir diumenge, Catalunya va guanyar Cantàbria per 3 a 1. El partit va ser molt disputat. Tots els gols van arribar a la segona part. Cantàbria es va avançar al minut 24, però Catalunya li va donar la volta al marcador amb tres gols i va completar una fase prèvia molt brillant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies