Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense, amb moltes baixes, derrota el Borges (4-3)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda el Borges per 4 a 3 en un partit que els llagostencs han afrontat amb moltes baixes. El porter del sènior B, Joel, ha jugat tot el partit i ha tingut intervencions de molt mèrit. A la segona part, ha aturat un penal, quan faltaven cinc minuts per al final i el resultat era de 4 a 2.

El Borges ha fet el 0 a 1 al minut 7 i el 0 a 2, al 14. Pocs segons després, Álex Pérez ha aconseguit l’1 a 2 en transformar una falta directa.

A la segona part, els llagostencs han jugat millor. Els de José Manuel Poyato s’han posat per davant al marcador amb dos gols d’Óscar Cubero i un d’Álex Pérez. El Borges ha establert el definitiu 4 a 3 a falta de 17 segons per al final. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies