Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia
Té jornada de descans.

FS Unión Llagostense A – Borges
El FS Unión Llagostense A  és  setè de la Nacional Catalana amb 17 punts, a nou del líder, el Sansur. Demà dissabte, a les 17.30 h al CEM El Turó, els llagostencs rebran la visita del Borges, que va perdre la jornada passada per 4 a 1 a Tiana i que és novè amb 13 punts.

FS Unión Llagostense B – Lliçà de Vall
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el penúltim lloc de la Primera Nacional amb nou punts, rebrà demà dissabte a les 19 h al CEM El Turó el Lliçà de Vall, que és últim amb tres punts.

HANDBOL
Tortosa – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb vuit punts després de dues victòries seguides. El proper partit dels llagostencs serà a la pista del tercer classificat, el Tortosa, el cap de setmana.

Cerdanyola – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta se situa a la novena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 13 punts, empatat amb el vuitè, la Salle Montcada B. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Cerdanyola, que és antepenúltim amb cinc punts.

Ràpid Cornellà – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol es manté al quart lloc del grup A de la Primera Catalana amb 13 punts. Les llagostenques jugaran el cap de setmana a la pista del Ràpid Cornellà, que és últim amb tres punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Palau-solità i Plegamans
El CE la Llagosta acaba la primera volta del grup 6 de la Quarta Catalana al vuitè lloc amb 17 punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el Palau-solità i Plegamans, que ocupa l’antepenúltim lloc amb sis punts. El partit tindrà lloc diumenge a les 12 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

La Llantia – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias es manté al tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 39 punts, empatat amb el segon, la Mataronesa, i a tres punts del líder, el Pomar. El proper partit dels llagostencs serà diumenge al camp de la Llantia, que és sisè amb 24 punts.

Karate
Examen de grau 
Un grup de lluitadors de l’Escola Okinawa Team la Llagosta pujarà demà dissabte en un examen de grau de cinturó a la nostra localitat en karate goshindo. D’aquests membres, n’hi ha dos, Jordi Téllez i Lisard Torrent, que opten a posar-se els primers cinturons negres de l’entitat llagostenca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies