Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Demà, se celebrarà la festa dels 10 anys de l’Escola Bressol Municipal Cucutras

L’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta celebrarà demà el seu 10è aniversari amb una festa. L’únic centre d’aquestes característiques que hi ha a la nostra localitat de titularitat pública està ubicat al carrer de l’Estació. És precisament davant d’aquesta guarderia on es farà la festa dels 10 anys. Les activitats començaran a les 11 hores i es perllongaran fins a les 14 hores.

Un dels actes previstos, adreçat especialment als infants més petits, serà l’actuació del grup musical La Broma. També, hi haurà una petita mostra de circ. A més, es realitzaran tallers de xapes i de maquillatge. Tots els assistents podran gaudir d’un esmorzar gratuït de xocolata i coca. Hi haurà servei de bar. Els que vulguin podran visitar l’escola bressol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies