Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per a la 31a Cursa Els 10 de la Llagosta

Carles Castillejo.

El prestigiós atleta català Carles Castillejo serà el principal atractiu de la 31a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. La prova se celebrarà el 15 d’abril amb l’organització de l’Ajuntament de la Llagosta. Hi haurà una cursa de cinc i una altra de deu quilòmetres, a més de les minicurses. Les inscripcions es poden fer ja en un apartat especial de la pàgina web municipal.

Castillejo, atleta olímpic, ha estat vàries vegades campió d’Espanya de diverses distàncies. Des de fa uns anys, es dedica a la marató, una modalitat de la qual també ha estat campió d’Espanya. A més de córrer en la cursa de la Llagosta, el dia 14 donarà una xerrada a la Sala de plens de l’Ajuntament en la qual respondrà les preguntes que li facin els assistents.

“És un gran honor comptar amb un atleta d’aquesta categoria”, ha dit el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que ha avançat que una de les novetats de la 31a Cursa Popular de la Llagosta és que comptarà, com a activitat paral·lela amb un zona lúdica infantil, que es muntarà al Parc Popular, on està la nova pista asfaltada.

Les inscripcions per participar a la cursa es poden fer ja per internet mitjançant un apartat específic que hi ha al web municipal. El preu de la inscripció per a la cursa de cinc quilòmetres és d’11 euros i per a la de deu, de 14. En els dos casos amb el xip inclòs. Tots els inscrits participants rebran com a regal la bossa del corredor amb diferents obsequis.

La sortida i l’arribada estaran situades al carrer de l’Estació, a prop del Centre de Formació de Persones Adultes. La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta es disputarà el 15 d’abril a partir les deu del matí. Les minicurses començaran a un quart de deu del matí. Hi haurà una prova de 400 metres per a infants nascuts de l’any 2010 al 2013; de 1.000 metres per als nascuts entre 2006 a 2009, i de 1.500 metres per als de 2002 a 2005. Els joves atletes també s’han d’inscriure per internet al web municipal o presencialment al Forn de Pa Ribes, situa­t a l’avingunda del Primer de Maig de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies